ISU Cluj: Concurs pentru rechemare în activitate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘Avram Iancu’ al județului Cluj demarează procedura de încadrare a 20 de posturi vacante la nivelul unității noastre. Sursa de recrutare face referire exclusiv la subofițeri în rezervă ce îndeplinesc condițiile necesare, în vederea rechemării în activitate, în conformitate cu art.40, lit. c) din Legea nr. 80/ 1995 privind Statutul cadrelor militare, coroborat cu actele normative interne.

Astfel, ne adresăm celor care au mai făcut parte din echipa salvatorilor dedicați misiunilor specifice situațiilor de urgență și care doresc să se pună din nou, în slujba cetățenilor. Posturile vacante, conform analizei privind necesarul operativ, sunt de subofițer operativ principal și se regăsesc la:

Detașamentul de Pompieri Dej—2 posturi;

Detașamentul de Pompieri Turda — Garda nr. 1 de intervenție Turda — 9 posturi, la Gardă nr. 2 de intervenție Băișoara — 1 post;

Detașamentul de Pompieri Huedin — 7 posturi;

Secția de Pompieri Colina (Cluj-Napoca — cartierul Mănăstur) — 1 post.

Depunerea cererilor de înscriere la concurs se face începând cu data de 01.04.2016 până vineri 08.04.2016, conform prevederilor legale, iar procedura privind concursul se poate consulta pe pagina de web oficială a ISU Cluj.

Informații suplimentare privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condițiile de recrutare, probe de selecție și criterii de departajare a candidaților, vor putea fi obținute, începând cu data menționată, direct de la structurile de resurse umane ale unităților care organizează concursurile sau accesând link-ul:

http://www.isucj.ro/index.php/auxiliare/resurse-umane/cariera/concursuri/437-concurs-pentru-rechemare-in-activitate

Recomandari

Alte Articole