200 de locuri de muncă, pentru muncitori necalificați, la Dej Reviewed by CD on . FUJIKURA AUTOMOTIVE ROMÂNIA ofera inca 200 de locuri de munca pentru muncitori necalificati. Prin extinderea activitatii, societatea isi mareste astfel numarul FUJIKURA AUTOMOTIVE ROMÂNIA ofera inca 200 de locuri de munca pentru muncitori necalificati. Prin extinderea activitatii, societatea isi mareste astfel numarul Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»200 de locuri de muncă, pentru muncitori necalificați, la Dej

200 de locuri de muncă, pentru muncitori necalificați, la Dej

200 de locuri de muncă, pentru muncitori necalificați, la Dej

FUJIKURA AUTOMOTIVE ROMÂNIA ofera inca 200 de locuri de munca pentru muncitori necalificati. Prin extinderea activitatii, societatea isi mareste astfel numarul de angajati de la 1700 la 1900. Primaria Municipiului Dej se implica si de aceasta data in procesul de recrutare , punand la dispozitie Sala Casatoriilor, unde in zilele de joi , 12 si 19 septembrie, incepand cu ora 10:00, vor avea loc interviurile pentru angajare.

„Sunt deosebit de multumit ca La Dej se simte o revigorare a pietei fortei de munca, printr-o crestere a ofertei locurilor de munca. Daca in urma cu 4 luni Fujikura a angajat 150 de persoane, acum intentioneaza sa angajeze alte 200 de persoane.

Multumirea mea vine si din faptul ca incep sa se vada eforturile pe care le-am facut in ceea ce priveste investitiile  in infrastructura din Dej, astfel municipiul devenind atractiv pentru investitori, care iata ca doresc sa-si exinda activitatea, oferind locuri de munca.

Fujikura nu este singura societate care face acest lucru, si grupul Trelleborg avand in plan extinderea capacitatii de productie cu 45%, pana in trimestrul al doilea al anului 2014, oferind 248 locuri de munca, societatea urmand ca in anul 2014 sa ajuga la un numar de 585 de angajati fata de 301, cati sunt in prezent. Ideea de extindere a activitatii grupului s-a discutat in urma cu doi ani, in cadrul unei  intalniri la Dej cu reprezentanti din 32 de locatii din lume, data la care mi-am  aratat toata disponibilitatea de a oferi sprijinul primariei, in dezvoltarea afacerii la Dej. Ma bucur ca lucrurile incep sa se materializeze, prin faptul ca Trelleborg si-a propus o investitie de amploare, in valoare totala de 16 milioane euro. Pentru ca investitia sa fie realizata, societatea a depus o cerere pentru ajutor de stat, catre Guvernul Romaniei, in valoare de 5,4 milioane de euro, avand tot sprijinul meu, al deputatului Cornel Itu si al conducerii Consiliului Judetean Cluj.

         Celor doua companii de pe Platforma Sud, Fujikura si Trelleborg, li se alatura in domeniul investitional si Grupul MGTec, care anul trecut a pus bazele unei fabrici de hartie, oferind 150 de locuri de munca, urmand ca anul viitor sa fie pusa in functiune o noua masina de hartie, care va duce la cresterea considerabila a locurilor de munca.

         Si firma Cortusa isi va extinde activitatea, cu o noua linie de productie, aspect care va duce la crearea de noi locuri de munca.

Ne bucuram ca inspiram incredere investitorilor, incredere de care avea nevoie Dejul pentru a avea acea stabilitate economica si a se putea dezvolta”, declara primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus