68 de intervenții ale salvamontiștilor clujeni în luna ianuarie Reviewed by CD on . În cursul lunii ianuarie 2019, salvamontiștii Serviciului Public Județean Salvamont Salvaspeo Cluj și ai Asociației Salvamont Vlădeasa au fost solicitați pentru În cursul lunii ianuarie 2019, salvamontiștii Serviciului Public Județean Salvamont Salvaspeo Cluj și ai Asociației Salvamont Vlădeasa au fost solicitați pentru Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»68 de intervenții ale salvamontiștilor clujeni în luna ianuarie

68 de intervenții ale salvamontiștilor clujeni în luna ianuarie

68 de intervenții ale salvamontiștilor clujeni în luna ianuarie

În cursul lunii ianuarie 2019, salvamontiștii Serviciului Public Județean Salvamont Salvaspeo Cluj și ai Asociației Salvamont Vlădeasa au fost solicitați pentru a interveni în 68 de cazuri ce au avut loc pe raza județului Cluj.
În 64 dintre aceste cazuri s-a acordat prim ajutor pe pârtiile de schi și în zonele conexe acestora iar în 3 cazuri echipele de salvare au fost solicitate să intervină în alte zone montane. În total au fost implicate 72 de persoane, din care 9 cazuri au fost predate către Serviciile de Ambulanță și SMURD iar o persoană către Medicina Legală. Pe lângă intervențiile în cadrul cărora au fost solicitaţi, salvamontiştii clujeni au oferit şi informaţii telefonice legate de starea pârtiilor și a traseelor turistice.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus