„7 Vieți dac-aș avea, aș cânta și aș juca”, spectacol aniversar susținut de ansamblul „Mugurelul” Câmpia Turzii Reviewed by CD on . Cu ocazia aniversării a 35 de ani de activitate a Ansamblului Folcloric "Mugurelul", Primăria și Consiliul Local Câmpia Turzii în parteneriat cu Asociația Cultu Cu ocazia aniversării a 35 de ani de activitate a Ansamblului Folcloric "Mugurelul", Primăria și Consiliul Local Câmpia Turzii în parteneriat cu Asociația Cultu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»„7 Vieți dac-aș avea, aș cânta și aș juca”, spectacol aniversar susținut de ansamblul „Mugurelul” Câmpia Turzii

„7 Vieți dac-aș avea, aș cânta și aș juca”, spectacol aniversar susținut de ansamblul „Mugurelul” Câmpia Turzii

„7 Vieți dac-aș avea, aș cânta și aș juca”, spectacol aniversar susținut de ansamblul „Mugurelul” Câmpia Turzii

Cu ocazia aniversării a 35 de ani de activitate a Ansamblului Folcloric „Mugurelul”, Primăria și Consiliul Local Câmpia Turzii în parteneriat cu Asociația Culturală „La Curțile Dorului”, organizează în data de 22 septembrie 2017 un spectacol folcloric autentic susținut de prieteni dragi.

Ansamblul „Mugurelul” înființat la inițiativa instructorului Nelu Mihășan a promovat de-a lungul timpului cântecul, portul și jocul popular, tradițiile și obiceiurile noastre culturale, atât în țară, cât și în străinătate, lăsând peste tot în lume amprenta unicității.

La 35 de ani de activitate artistică, prietenii de-o viață din lumea muzicii populare românești, se întâlnesc la Câmpia Turzii, într-un spectacol de excepție intitulat „7 Vieți dac-aș avea, aș cânta și aș juca”.

Vă invităm, să fiți alături de acești oameni extraordinari, vineri, 22 septembrie 2017, ora 17:00, în sala de spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus