Acţiune cu staţia mobilă a D.J.E.P. Cluj în comuna Mociu Reviewed by CD on . O echipă de angajaţi ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj, instituţie publică de interes judeţean care funcţionează sub autoritatea Consiliului O echipă de angajaţi ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj, instituţie publică de interes judeţean care funcţionează sub autoritatea Consiliului Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acţiune cu staţia mobilă a D.J.E.P. Cluj în comuna Mociu

Acţiune cu staţia mobilă a D.J.E.P. Cluj în comuna Mociu

Acţiune cu staţia mobilă a D.J.E.P. Cluj în comuna Mociu

O echipă de angajaţi ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj, instituţie publică de interes judeţean care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, se va deplasa miercuri, 19 martie, în localitatea Mociu, judeţul Cluj, cu staţia mobilă, în vederea preluării documentelor şi fotografiei pentru întocmirea cărţilor de identitate.
Cetăţenii de pe raza comunei care au cărţile de identitate expirate sau urmează să expire în următoarele 180 de zile, tinerii care împlinesc vârsta de 14 ani, cei aflaţi în alte situaţii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum şi cei care solicită viză de reşedinţă, se vor prezenta cu toate documentele necesare eliberării cărţii de identitate, cu începere de la ora 09.30 la sediul Centrului de Îngrijire şi Asistenţă ,,Sfântul Nicolae” din localitatea Mociu.
Pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor ce se impun în această etapă, premergătoare întocmirii cărţii de identitate (de preluare a imaginilor, cererilor şi documentelor necesare), angajaţii DJEP Cluj, beneficiază de sprijinul lucrătorilor din cadrul primăriei şi a organelor de poliţie locale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus