Aflat sub influența alcoolului, a fost depistat în Iclod conducând cu 127 km/h Reviewed by CD on . În data de 15 aprilie, în jurul orei 09.35, poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla au depistat un bărbat de 44 de ani, din comuna Sânmărtin, judeţul Cluj, în În data de 15 aprilie, în jurul orei 09.35, poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla au depistat un bărbat de 44 de ani, din comuna Sânmărtin, judeţul Cluj, în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Aflat sub influența alcoolului, a fost depistat în Iclod conducând cu 127 km/h

Aflat sub influența alcoolului, a fost depistat în Iclod conducând cu 127 km/h

Aflat sub influența alcoolului, a fost depistat în Iclod conducând cu 127 km/h

În data de 15 aprilie, în jurul orei 09.35, poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla au depistat un bărbat de 44 de ani, din comuna Sânmărtin, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.1C, pe raza localităţii Iclod, cu viteza de 127 de km/oră (sector de drum în care limita este de 50 de km/oră).
După oprirea autoturismului, poliţiştii au constatat că bărbatul aflat la volan emana halenă alcoolică, iar testarea cu aparatul etilotest a scos în evidenţă faptul că acesta avea o concentraţie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbat, urmând a fi prezentat magistraţilor în vederea dispunerii altor măsuri preventive.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus