Aproape jumătate de milion de țigarete de contrabandă, confiscate de polițiștii din Gherla Reviewed by CD on . Peste 460.000 de ţigarete de contrabandă, în valoare de 74.000 de euro, au fost identificate şi ridicate de poliţiştii clujeni, în urma unui control în trafic e Peste 460.000 de ţigarete de contrabandă, în valoare de 74.000 de euro, au fost identificate şi ridicate de poliţiştii clujeni, în urma unui control în trafic e Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Aproape jumătate de milion de țigarete de contrabandă, confiscate de polițiștii din Gherla

Aproape jumătate de milion de țigarete de contrabandă, confiscate de polițiștii din Gherla

Aproape jumătate de milion de țigarete de contrabandă, confiscate de polițiștii din Gherla

Peste 460.000 de ţigarete de contrabandă, în valoare de 74.000 de euro, au fost identificate şi ridicate de poliţiştii clujeni, în urma unui control în trafic efectuat în municipiul Gherla.

Conducătorul auto a fost reţinut, pentru 24 de ore, iar autovehiculul cu care se efectua transportul a fost indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor.

La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 23:30, poliţiştii clujeni au oprit în trafic, pe DN1 C, pe raza municipiului Gherla, un autovehicul condus de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Maramureş.

În urma verificărilor efectuate asupra autoutilitarei, în habitaclul acesteia au fost descoperite 460.000 de ţigarete de contrabandă.

Ţigaretele au fost găsite, deşi erau ascunse în spaţiul existent între cabina şoferului şi platforma carosată a vehiculului.

Valoarea de piaţă a întregii cantităţi de ţigarete a fost estimată la aproximativ 74.000 de euro.

Ţigările au fost ridicate, în vederea confiscării, iar autoutilitara folosită la transport, în valoare de circa 15.000 de euro, a fost indisponibilizată, pentru cercetări.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit şi faptul că autoutilitara nu era înmatriculată, iar numerele aplicate erau false.

Faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, iar în cauză cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinere în afara unui antrepozit fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla.

Totodată, bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul cu numar fals de înmatriculare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus