Bărbat căutat de autoritățile din Portugalia, depistat de polițiști în Cluj Napoca Reviewed by CD on . Poliţiştii din Cluj au depistat un bărbat căutat de autorităţile din Portugalia pentru comiterea infracţiunilor de furt, lipsire de libertate în mod ilegal, vio Poliţiştii din Cluj au depistat un bărbat căutat de autorităţile din Portugalia pentru comiterea infracţiunilor de furt, lipsire de libertate în mod ilegal, vio Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat căutat de autoritățile din Portugalia, depistat de polițiști în Cluj Napoca

Bărbat căutat de autoritățile din Portugalia, depistat de polițiști în Cluj Napoca

Bărbat căutat de autoritățile din Portugalia, depistat de polițiști în Cluj Napoca

Poliţiştii din Cluj au depistat un bărbat căutat de autorităţile din Portugalia pentru comiterea infracţiunilor de furt, lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi omor calificat. Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La data de 17 ianuarie a.c., în urma investigaţiilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi a colaborării cu poliţiştii din cadrul I.P.J. Galaţi, a fost depistat, pe raza municipiului Cluj-Napoca, un bărbat urmărit internaţional.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Cel în cauză, un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, avea emis pe numele său un mandat european de arestare de autorităţile din Portugalia pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi omor calificat, fapte petrecute în luna decembrie 2014, în Portugalia.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore faţă de acesta.

Astăzi, cel în cauză urmează a fi prezentat Curţii de Apel Cluj, în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă şi extrădării acestuia în ţara solicitantă.

La acţiune au participat poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus