Bărbat din Dej, reținut după ce a șantajat o femeie cu publicarea unor poze compromițătoare Reviewed by CD on . Poliţiştii de investigaţii criminale din Dej au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat cercetat pentru comiterea infracţiunii de şantaj. Acesta a fost prins, în f Poliţiştii de investigaţii criminale din Dej au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat cercetat pentru comiterea infracţiunii de şantaj. Acesta a fost prins, în f Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din Dej, reținut după ce a șantajat o femeie cu publicarea unor poze compromițătoare

Bărbat din Dej, reținut după ce a șantajat o femeie cu publicarea unor poze compromițătoare

Bărbat din Dej, reținut după ce a șantajat o femeie cu publicarea unor poze compromițătoare

Poliţiştii de investigaţii criminale din Dej au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat cercetat pentru comiterea infracţiunii de şantaj.

Acesta a fost prins, în flagrant delict, în timp ce primea suma de bani de la persoana vătămată.

La data de 5 decembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Dej au organizat o acţiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj.

Astfel, în jurul orei 18:00, cel în cauză, un bărbat, de 34 de ani, din Dej, a fost depistat în timp ce primea suma de 200 de euro de la o femeie, care ar fi fost şantajată cu publicarea unor fotografii compromiţătoare.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut de către poliţişti, pentru comiterea infracţiunii de şantaj, faptă prevăzută de Codul penal.

În cursul zilei de azi, bărbatul urmează a fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus