Bărbat din Huedin reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins de două ori la volan deși avea permisul suspendat Reviewed by CD on . Polițiștii rutieri din Huedin au reținut pentru 24 de ore un bărbat care a fost depistat conducând autovehicule de drumurile publice, deși avea suspendat dreptu Polițiștii rutieri din Huedin au reținut pentru 24 de ore un bărbat care a fost depistat conducând autovehicule de drumurile publice, deși avea suspendat dreptu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din Huedin reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins de două ori la volan deși avea permisul suspendat

Bărbat din Huedin reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins de două ori la volan deși avea permisul suspendat

Bărbat din Huedin reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins de două ori la volan deși avea permisul suspendat

Polițiștii rutieri din Huedin au reținut pentru 24 de ore un bărbat care a fost depistat conducând autovehicule de drumurile publice, deși avea suspendat dreptul de a conduce.

La data de 8 mai a.c, în jurul orei 07.45 poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier Huedin au depistat un bărbat de 38 ani, din oraşul Huedin, judeţul Cluj, conducând un autovehicul pe D.N.1 E60, prin Huedin, deşi se afla în perioada în care exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Cel în cauză a mai fost depistat de două ori conducând autovehicule pe drumurile publice în perioada în care exercitarea dreptului de a conduce îi era suspendată.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus