Bărbat din Turda, arestat pentru tentativă de tâlhărie Reviewed by CD on . Poliţiştii de investigaţii criminale din Turda au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 36 ani, bănuit de săvârşirea unei tentative de tâlhărie Poliţiştii de investigaţii criminale din Turda au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 36 ani, bănuit de săvârşirea unei tentative de tâlhărie Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din Turda, arestat pentru tentativă de tâlhărie

Bărbat din Turda, arestat pentru tentativă de tâlhărie

Bărbat din Turda, arestat pentru tentativă de tâlhărie

Poliţiştii de investigaţii criminale din Turda au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 36 ani, bănuit de săvârşirea unei tentative de tâlhărie calificată.

Judecătoria Turda a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă.

Conform verificărilor efectuate, la data de 27 iunie a.c., în jurul orei 04:30, un bărbat a pătruns într-un local public situat pe strada Nuferilor, din municipiul Turda, şi, prin ameninţarea angajatei, a încercat să sustragă banii din aparatele mecanice şi din încasări.

Bărbatul, fiind speriat de strigătul femeii, a plecat de la faţa locului, fără a sustrage bani sau alte bunuri.

La data de 3 iulie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Turda au reuşit identificarea şi depistarea bărbatului, fiind efectuată o percheziţie la locuinţa acestuia, din Turda.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal.

Magistraţii au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus