Bărbat din Turda, arestat în urma unor percheziții Reviewed by CD on . La data de 7 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din Turda, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, au efectuat percheziții în două loc La data de 7 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din Turda, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, au efectuat percheziții în două loc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din Turda, arestat în urma unor percheziții

Bărbat din Turda, arestat în urma unor percheziții

Bărbat din Turda, arestat în urma unor percheziții

La data de 7 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din Turda, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, au efectuat percheziții în două locații de pe raza municipiului Turda, pentru probarea activității infracționale a unui bărbat suspectat de furturi.

În urma acestora, au fost ridicate bunuri și bani, în privința cărora există suspiciunea că rezultă din comiterea de infracțiuni sau că ar fi fost folosite la săvârșirea lor.

Din cercetări a reieșit că, cel în cauză, un bărbat, de 35 de ani, din Turda, în perioada august 2016 – martie 2017, ar fi comis patru furturi din locuințe de pe raza municipiului Turda și din autovehicule.

Acesta ar fi sustras obiecte de îmbrăcăminte, veselă, covoare, telefoane mobile, stație de emisie-recepție, etc., cauzând un prejudiciu total de peste 6.000 de lei, în prezent reușindu-se recuperarea acestuia în proporție de circa 40%.

În urma perchezițiilor, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile de către magistrați.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus