Bursă a locurilor de muncă pentru absolvenți la Cluj Napoca (27 septembrie, Cluj Arena) Reviewed by CD on . Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj va organiza in data de 27 septembrie 2013 o Bursa a locurilor de munca destinata tinerilor absolventi. Ev Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj va organiza in data de 27 septembrie 2013 o Bursa a locurilor de munca destinata tinerilor absolventi. Ev Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bursă a locurilor de muncă pentru absolvenți la Cluj Napoca (27 septembrie, Cluj Arena)

Bursă a locurilor de muncă pentru absolvenți la Cluj Napoca (27 septembrie, Cluj Arena)

Bursă a locurilor de muncă pentru absolvenți la Cluj Napoca (27 septembrie, Cluj Arena)

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj va organiza in data de 27 septembrie 2013 o Bursa a locurilor de munca destinata tinerilor absolventi. Evenimentul va reuni angajatori din judetul Cluj , angajatori care-si vor prezenta oferta de locuri de munca vacante precum si cerintele posturilor care urmeaza sa fie ocupate.

Actiunea se va desfasura in incinta Stadionului Cluj Arena din Municipiul Cluj Napoca si va reuni peste 50 de angajatori din judet precum si doua workshop-uri destinate testarii vocationale si aptitudinale si a competentelor de manualitate pentru persoanele participante. In cadrul aceleiasi manifestari AJOFM Cluj va oferi informatii cu privire la prevederile Legii 250/2013 act nornativ care completeza Legea 76/2002, lege privind sistemul asigurarilor pentru somaj si a ocuparii fortei de munca .

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus