Caravana „Fii Pregătit” ajunge în Cluj-Napoca și Huedin Reviewed by CD on . Lecții gratuite de prim-ajutor oferite in cadrul Centrului de Pregătire Mobil pentru Populație, precum și informații despre riscuri și comportamentele adecvate Lecții gratuite de prim-ajutor oferite in cadrul Centrului de Pregătire Mobil pentru Populație, precum și informații despre riscuri și comportamentele adecvate Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Caravana „Fii Pregătit” ajunge în Cluj-Napoca și Huedin

Caravana „Fii Pregătit” ajunge în Cluj-Napoca și Huedin

Caravana „Fii Pregătit” ajunge în Cluj-Napoca și Huedin

Lecții gratuite de prim-ajutor oferite in cadrul Centrului de Pregătire Mobil pentru Populație, precum și informații despre riscuri și comportamentele adecvate în situații de urgență.
Patru instructori și paramedici ISU/SMURD Cluj vor explica procedee salvatoare de vieți, realizabile fără aparatură medicală, aplicabile copiilor și adulților în situații de stop cardiorespirator sau obstrucție a căilor aeriene.
Vino și tu pentru a beneficia gratuit de experiența personalului ISU/SMURD Cluj, sâmbătă, 17 martie, în parcarea centrului comercial Vivo din municipiul Cluj-Napoca, între orele 10.00-18.00 și duminică, 18 martie, pe strada Buday Nagy Antal, între orele 11.00 – 17.00, orașul Huedin.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus