Cetățean italian, urmărit internațional, depistat de polițiștii clujeni Reviewed by CD on . La data de 14 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Direcţiei de Investigaţii Crimin La data de 14 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Direcţiei de Investigaţii Crimin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cetățean italian, urmărit internațional, depistat de polițiștii clujeni

Cetățean italian, urmărit internațional, depistat de polițiștii clujeni

Cetățean italian, urmărit internațional, depistat de polițiștii clujeni

La data de 14 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au depistat pe raza localităţii Floreşti, judeţul Cluj, un bărbat de 54 de ani, cetăţean italian, dat în urmărire internaţională de către autorităţile italiene.

Bărbatul are de executat o pedeapsă de 5 ani și 2 luni de închisoare, pentru comiterea a două infracțiuni de tâlhărie, fapte comise în anul 2011, în Italia.

În urma prezentării acestuia în faţa unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. În continuare, va fi prezentat pentru confirmarea mandatului la Curtea de Apel Cluj.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus