Cluj Napoca : Expoziție de fotografii cu obiceiurile, tradițiile și viața oamenilor din Glod (Maramureș) Reviewed by CD on . Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, vă invită la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, vă invită la Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cluj Napoca : Expoziție de fotografii cu obiceiurile, tradițiile și viața oamenilor din Glod (Maramureș)

Cluj Napoca : Expoziție de fotografii cu obiceiurile, tradițiile și viața oamenilor din Glod (Maramureș)

Cluj Napoca : Expoziție de fotografii cu obiceiurile, tradițiile și viața oamenilor din Glod (Maramureș)

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, vă invită la vernisajul expoziției FOTOETNOGRAFICA, ediția a XV-a GLOD 2015, expoziţie realizată de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Maramureș. Vernisajul expoziţiei va avea loc miercuri, 21 septembrie 2016, ora 16.00, în foaierul Bibliotecii Județene „Octavian Goga” Cluj-Napoca.
Expoziţia cuprinde o selecţie de 64 de imagini realizate de participanţii la ediția taberei Fotoetnografica din toamna anului 2015 desfășurată în localitatea Glod, un sat în comuna Strâmtura din județul Maramureș.
Alături de imagini care reflectă o viaţă aflată în continuă transformare vor putea fi admirate fotografii spectaculoase, nocturne de la sărbătoarea Luminaţiei.
Expun artiştii fotografi: Felician Săteanu, Călin Andra, Eugen Moritz, Gheorghe Petrila.
Expoziția va fi deschisă publicului clujean până în data de 9 octombrie 2016.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus