Cluj Napoca: Prima zi de plată a taxelor și impozitelor locale va fi 8 ianuarie 2018 Reviewed by CD on . Luni, 8 ianuarie 2018 incepând cu ora 8.00, la sediul din Piața Unirii nr 1 și la toate primăriile de cartier, iar de la 8.30 la sediul Centrului de Informare p Luni, 8 ianuarie 2018 incepând cu ora 8.00, la sediul din Piața Unirii nr 1 și la toate primăriile de cartier, iar de la 8.30 la sediul Centrului de Informare p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cluj Napoca: Prima zi de plată a taxelor și impozitelor locale va fi 8 ianuarie 2018

Cluj Napoca: Prima zi de plată a taxelor și impozitelor locale va fi 8 ianuarie 2018

Cluj Napoca: Prima zi de plată a taxelor și impozitelor locale va fi 8 ianuarie 2018

Luni, 8 ianuarie 2018 incepând cu ora 8.00, la sediul din Piața Unirii nr 1 și la toate primăriile de cartier, iar de la 8.30 la sediul Centrului de Informare pentru Cetățeni de pe strada Moților nr 7 se vor încasa toate tipurile de taxe și impozite locale, precum și abonamentele de parcare din municipiu.

Toate aceste taxe și impozite pot fi achitate în termen, beneficiind de toate facilitățile și bonificațiile până în data de 2 aprilie 2018 (având în vedere faptul că 31 martie este o zi de sâmbătă).

De asemenea, există alternative de plată care se îi scutească pe contribuabili de deplasarea fizică la un ghișeu al instituției. Astfel, taxele și impozitele locale se pot achita:

-direct la ghișeele instituției numerar sau cu card bancar;

– online, pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro

– online, pe site-ul www.ghiseul.ro;

– online, cu ajutorul codului QR de pe înștiințarea de plată a impozitelor (pe care o vor primi în perioada următoare, conform legii, în cutiile poștale)

– virament bancar in conturile institutiei deschise la trezorerie

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus