Clujean, urmărit național și internațional, depistat de polițiști Reviewed by CD on . În data de ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale și cei din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul Direcției Operaț În data de ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale și cei din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul Direcției Operaț Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Clujean, urmărit național și internațional, depistat de polițiști

Clujean, urmărit național și internațional, depistat de polițiști

Clujean, urmărit național și internațional, depistat de polițiști

În data de ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale și cei din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au depistat un bărbat urmărit național și internațional.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat pe strada București, din Cluj-Napoca, de către polițiști. Asupra lui a fost găsit un rucsac în care se găseau unelte, folii aluminiu, potoarcă și alte bunuri care se folosesc la pătrunderea prin efracție în locuințe.

Pe numele celui în cauză erau emise două mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani, 6 luni și 934 zile închisoare pentru furt calificat și 1 an și 934 zile închisoare, pentru furt. Mandatele au fost emise în anii 2017, 2018, de către Judecătoriile Dej și Cluj-Napoca.

De asemenea, bărbatul în vârstă de 54 de ani, din Cluj, este cercetat, în prezent, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat, în formă continuată, după ce, în luna decembrie 2018, ar fi încercat să pătrundă în mai multe locuințe de pe strada Eugen Ionescu, din Cluj-Napoca, în scopul sustragerii de bunuri.

Bărbatul a fost încarcerat la penitenciarul Gherla.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus