Clujenii sunt invitați să decoreze Piața Mihai Viteazu cu ocazia sărbătorilor de iarnă! Reviewed by CD on . "Lights On" este denumirea primului concurs dedicat amenajarii spatiului public in preajma sarbatorilor de iarna organizat la Cluj-Napoca. Clujenii sunt invitat "Lights On" este denumirea primului concurs dedicat amenajarii spatiului public in preajma sarbatorilor de iarna organizat la Cluj-Napoca. Clujenii sunt invitat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Clujenii sunt invitați să decoreze Piața Mihai Viteazu cu ocazia sărbătorilor de iarnă!

Clujenii sunt invitați să decoreze Piața Mihai Viteazu cu ocazia sărbătorilor de iarnă!

Clujenii sunt invitați să decoreze Piața Mihai Viteazu cu ocazia sărbătorilor de iarnă!

„Lights On” este denumirea primului concurs dedicat amenajarii spatiului public in preajma sarbatorilor de iarna organizat la Cluj-Napoca. Clujenii sunt invitati sa propuna idei pentru decorarea cu instalatii luminoase a Pietei Mihai Viteazu, pana la data de 20 octombrie 2015. Un juriu special va evalua propunerile, iar cea mai buna idee va fi premiata cu 1.000 de euro si pusa in practica la final de an.

Mai multe detalii pe http://concurs.daisler.ro

Initiativa apartine echipei Daisler Print House iar proiectul este organizat in parteneriat cu Primaria Cluj-Napoca si Asociatia Plai.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus