Comemorare a eroilor căzuți în luptele de eliberare a Clujului Reviewed by CD on . Ostaşii români care s-au jertfit în luptele de eliberare a oraşului Cluj, din octombrie 1944, au fost comemorați, astăzi, în Cimitirul Eroilor din Cluj-Napoca. Ostaşii români care s-au jertfit în luptele de eliberare a oraşului Cluj, din octombrie 1944, au fost comemorați, astăzi, în Cimitirul Eroilor din Cluj-Napoca. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Comemorare a eroilor căzuți în luptele de eliberare a Clujului

Comemorare a eroilor căzuți în luptele de eliberare a Clujului

Comemorare a eroilor căzuți în luptele de eliberare a Clujului

Ostaşii români care s-au jertfit în luptele de eliberare a oraşului Cluj, din octombrie 1944, au fost comemorați, astăzi, în Cimitirul Eroilor din Cluj-Napoca. Ceremonia militară și religioasă s-a desfășurat în prezența reprezentanților autorităților publice locale și județene, ai Ambasadei Federației Ruse la București, șefului de Stat Major al Diviziei 4 Infanterie „Gemina” și a reprezentanților structurilor locale din Sistemul de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională. Programul evenimentului a inclus o slujba religioasă și depuneri de coroane. Un moment aparte a fost oferit de o grupă de militari ai Regimentului 317 ISR „Vlădeasa” care a tras trei salve de armă în memoria eroilor căzuți la datorie.
Ceremonia s-a încheiat cu defilarea detașamentului de onoare (constituit din militari ai Regimentului 317 ISR „Vlădeasa”, Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureşianu”, Batalionului 55 Comunicații și Informatică „Napoca”, Grupării de Jandarmi Mobilă „Ștefan Ciceo-Pop” și ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu”), pe acordurile Muzicii Militare a comandamentului Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus