Delegație a Parlamentului European, prezentă la Turda Reviewed by CD on . Primăria Municipiului Turda, Salina Turda și Compania de Apă Arieș au fost ieri gazdele delegației Parlamentului European, formată din 11 deputați europeni din Primăria Municipiului Turda, Salina Turda și Compania de Apă Arieș au fost ieri gazdele delegației Parlamentului European, formată din 11 deputați europeni din Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Delegație a Parlamentului European, prezentă la Turda

Delegație a Parlamentului European, prezentă la Turda

Delegație a Parlamentului European, prezentă la Turda

Primăria Municipiului Turda, Salina Turda și Compania de Apă Arieș au fost ieri gazdele delegației Parlamentului European, formată din 11 deputați europeni din Germania, Olanda, Portugalia și România și membri ai secretariatului Comisiei REGI. Aceștia au realizat o vizită de lucru pe șantierul Autostrăzii Sebeș Turda și la Salina Turda. Alături de delegația europeană și reprezentanții municipalității a fost prezent și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Delegația REGI formată din oficiali ai Parlamentului European, Comisiei Europene și Direcțiilor Generale ale Uniunii Europene are ca scop evaluarea modului în care proiectele de investiții cu finanțare europeană au asigurat prosperitate la nivelul comunităţii regionale şi locale din acestă parte a țării. Proiectele europene derulate la Turda reprezintă un exemplu de bune practici în ceea ce privește implementarea lor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus