Doi clujeni depistați în trafic, în timp ce transportau materiale de construcții furate Reviewed by CD on . Polițiștii clujeni au depistat, în trafic, doi bărbați în timp ce transportau materiale de construcții care ar fi fost sustrase de pe un șantier din Cluj-Napoca Polițiștii clujeni au depistat, în trafic, doi bărbați în timp ce transportau materiale de construcții care ar fi fost sustrase de pe un șantier din Cluj-Napoca Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi clujeni depistați în trafic, în timp ce transportau materiale de construcții furate

Doi clujeni depistați în trafic, în timp ce transportau materiale de construcții furate

Doi clujeni depistați în trafic, în timp ce transportau materiale de construcții furate

Polițiștii clujeni au depistat, în trafic, doi bărbați în timp ce transportau materiale de construcții care ar fi fost sustrase de pe un șantier din Cluj-Napoca. Șoferul autoturismului se afla și sub influența alcoolului.

La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 20:40, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie au oprit un autovehicul, pentru control, pe strada Cernei.

În urma controlului, în autoturism au fost găsite mai multe baxuri de polistiren a căror proveniență nu putut fi justificată de către șofer, ori de către pasagerul care îl însoțea.

Totodată, întrucât șoferul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că se afla sub influența alcoolului.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bunurile din autoturism ar fi fost sustrase de către cei doi de pe un șantier situat pe strada Dâmboviței, din Cluj-Napoca.

Astfel, cei doi, de 60 și 28 de ani, din Cluj-Napoca, au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fapte prevăzute de Codul penal.

La data de 27 septembrie a.c., în baza mandatului de percheziție, polițiști de investigații criminale, criminaliști, însoțiti de luptători S.A.S, au verificat domiciliul conducătorului auto, unde au fost identificate baxuri de polistiren, cadre de schele metalice şi alte materiale de construcţii, susceptibile a proveni din furturi.

Totodată, au fost recuperați peste 50 de saci de adeziv care ar fi fost sustrași de pe șantier.

În baza probatoriului administrat, unitatea de parchet competentă a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus