Doi tineri din Luna au furat bijuterii, în valoare de 7.000 de lei, dintr-o locuință Reviewed by CD on . În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au identificat și depistat doi tineri, din comuna Luna, bănuiți În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au identificat și depistat doi tineri, din comuna Luna, bănuiți Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi tineri din Luna au furat bijuterii, în valoare de 7.000 de lei, dintr-o locuință

Doi tineri din Luna au furat bijuterii, în valoare de 7.000 de lei, dintr-o locuință

Doi tineri din Luna au furat bijuterii, în valoare de 7.000 de lei, dintr-o locuință

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au identificat și depistat doi tineri, din comuna Luna, bănuiți de comiterea unui furt din locuință.

Conform probatoriului administrat, în noaptea de 15/16 noiembrie a.c., cei doi tineri, ambii de 17 ani, ar fi pătruns într-o locuință din comuna Luna, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii din aur.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la 7.000 de lei.

În urma identificării și depistării acestora, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 30%.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiști, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

La data de 24 noiembrie a.c., magistrații au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de cei doi.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus