Drumuri reparate pentru festival Electric Castel Reviewed by CD on . RAADPP Cluj, instituţie aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, execută lucrări de plombări pe DJ 161 pe raza localităţii Bonţida, de la intersecţia c RAADPP Cluj, instituţie aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, execută lucrări de plombări pe DJ 161 pe raza localităţii Bonţida, de la intersecţia c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Drumuri reparate pentru festival Electric Castel

Drumuri reparate pentru festival Electric Castel

Drumuri reparate pentru festival Electric Castel

RAADPP Cluj, instituţie aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, execută lucrări de plombări pe DJ 161 pe raza localităţii Bonţida, de la intersecţia cu DN1C spre Gădălin. Intervenţiile pe acest sector de drum se realizează cu un reciclator tip Bagela, pe o lungime de 3 kilometri până la castelul Banffy. În această locaţie, în perioada 25-28 iunie 2015, va avea loc o nouă ediţie a festivalului de muzică Electric Castle.
Tot pe DJ 161, de la intersecţia cu DN16 spre Gădălin, RAADPP Cluj execută lucrări de plombări pe o lungime de 5 kilometri. Termenul de realizare a intervenţiilor pe acest drum este finele lunii iunie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus