Elicopter prăbușit lângă Turda Reviewed by CD on . In urma unui apel pe numarul 112, in dispeceratul ISU Cluj s-a anuntat faptul ca un elicopter de mici dimensiuni, utilizat la activitati agricole, s-a prabusit In urma unui apel pe numarul 112, in dispeceratul ISU Cluj s-a anuntat faptul ca un elicopter de mici dimensiuni, utilizat la activitati agricole, s-a prabusit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Elicopter prăbușit lângă Turda

Elicopter prăbușit lângă Turda

Elicopter prăbușit lângă Turda

In urma unui apel pe numarul 112, in dispeceratul ISU Cluj s-a anuntat faptul ca un elicopter de mici dimensiuni, utilizat la activitati agricole, s-a prabusit in zona unui deal de pe raza municipiului Turda.
Imediat au fost alertate o autospeciala de complexa de stingere cu modul de descarcerare si prim ajutor, 1 ambulanta SMURD pentru victime multiple (ATPVM) si 1 echipaj medical SAJ.
In urma verificarilor, in elicopter se aflau 2 persoane, care au iesit din interiorul aeronavei si nu prezinta probleme medicale.
Cei 2 ocupanti au fost evaluati de echipajul medical SAJ, unul dintre ei fiind transportat la spital, pentru investigații suplimentare. Bărbatul este conștient și prezintă leziuni care nu ii pun viata în pericol.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus