Expoziţie „Mix Denim”, la Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj Reviewed by CD on . Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj, instituție de cultură care se află în subordinea Consiliului Județean Cluj, găzduieşte cea de-a zecea ediţie a expoz Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj, instituție de cultură care se află în subordinea Consiliului Județean Cluj, găzduieşte cea de-a zecea ediţie a expoz Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Expoziţie „Mix Denim”, la Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj

Expoziţie „Mix Denim”, la Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj

Expoziţie „Mix Denim”, la Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj, instituție de cultură care se află în subordinea Consiliului Județean Cluj, găzduieşte cea de-a zecea ediţie a expoziţiei claselor I şi II design vestimentar, coordonate de d-na expert Monica Korent. Evenimentul va avea loc joi, 8 martie 2018, începând cu ora 17.00, la Galeria „Carol Pop de Szathmari”, de pe strada Fabricii de Zahăr nr. 51 și va fi prezentat de actorul Petre Băcioiu.
Titlul expoziţiei este „Mix Denim” – o combinaţie de materiale şi culori care transformă hainele în produse vestimentare cu personalitate. Aceleaşi teme sunt tratate în diferite feluri, nerepetându-se, aşa cum de fiecare dată primăvara vine cu siguranţă, dar de fiecare dată altfel. Denimul, tricoul, voalul sau lâna sunt materiale în trend care, asociate, creează outfit-uri originale şi tinereşti, potrivite pentru timpul liber al adolescenţilor, studenţilor sau persoanelor tinere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus