Festivalul Concurs de muzică rromanes „Lăutarii ardeleni” (Gherla, 8 septembrie) Reviewed by CD on . Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, în parteneri Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, în parteneri Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Festivalul Concurs de muzică rromanes „Lăutarii ardeleni” (Gherla, 8 septembrie)

Festivalul Concurs de muzică rromanes „Lăutarii ardeleni” (Gherla, 8 septembrie)

Festivalul Concurs de muzică rromanes „Lăutarii ardeleni” (Gherla, 8 septembrie)

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Gherla, organizează vineri, 8 septembrie 2017, la Gherla, cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Concurs de muzică rromanes „Lăutarii ardeleni” .
Manifestarea va debuta la ora 13.00, în sala mare a Casei Municipale de Cultură Gherla unde, în fața unui juriu de specialitate și a spectatorilor vor evolua mai multe formaţii muzicale din județ și din țară, care au în repertoriu muzică tradițională rromanes. După derularea concursului propriu-zis și după decernarea premiilor, va avea loc şi un spectacol de gală, cu evoluţia laureaților și a cunoscutului taraf „Lăutarii Ardeleni” condus de Siminic Bob.
Festivalul Concurs de muzică rromanes „Lăutarii ardeleni” are ca scop promovarea formațiilor tradiționale, păstrarea și punerea în valoare a folclorului tradițional al comunității rrome din județul Cluj și din țară.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus