Festivalului „Electric Castle” de la Bonțida, gata de start Reviewed by CD on . Reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj împreună cu primarul comunei Bonţida, domnul Emil Cârhaţ, au efectuat vizita finală la Castelul Banffy din Bonţida, ult Reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj împreună cu primarul comunei Bonţida, domnul Emil Cârhaţ, au efectuat vizita finală la Castelul Banffy din Bonţida, ult Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Festivalului „Electric Castle” de la Bonțida, gata de start

Festivalului „Electric Castle” de la Bonțida, gata de start

Festivalului „Electric Castle” de la Bonțida, gata de start

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj împreună cu primarul comunei Bonţida, domnul Emil Cârhaţ, au efectuat vizita finală la Castelul Banffy din Bonţida, ultima înaintea deschiderii oficiale a Festivalului de muzică electronică „Electric Castle” programat să se desfăşoare în această locaţie pe durata acestui week-end. În contextul în care Consiliul Judeţean Cluj este partener în organizarea acestui festival, în baza protocolului încheiat în luna aprilie a acestui an, conducerea forului administrativ judeţean a dorit să verifice stadiul organizării evenimentului şi să ia pulsul ultimelor pregătiri realizate de echipele tehnice.

S-a putut astfel constata faptul că pregătirile sunt în grafic şi sunt aproape în totalitate finalizate, fiind deja realizate o serie de lucrări, precum: ridicarea scenelor unde vor concerta trupele invitate, amenajarea food-court-ului în suprafaţă de aproximativ 800 m² pentru servirea mesei şi a barului dispus la 360% unde se vor servi băuturile, instalarea de antene radio pentru îmbunătăţirea semnalului în reţelele de telefonie mobilă, amenajarea pistelor de role şi biciclete ş.a.m.d.
„Am dorit să mă asigur că toţi actorii implicaţi în organizarea festivalului şi-au făcut treaba şi pregătirile se desfăşoară conform calendarului convenit. Sunt convins că, până la ora începerii festivalului, totul va fi pus la punct, astfel încât cei 25.000 de spectatori preconizaţi a participa la Electric Castle, să beneficieze de cele mai bune condiţii de petrecere a unui week-end distractiv în compania celor mai buni artişti din zona muzicii electronice. Totodată, îi asigur pe clujeni că investiţiile derulate pentru realizarea acestui festival vor produce beneficii întregii comunităţi locale şi că vor putea fi folosite şi cu prilejul desfăşurării viitoarelor ediţii”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu.
Reamintim tot în acest context faptul că, în data de 12 iunie, la sediul Consiliului Judeţean Cluj, s-a desfăşurat o şedinţă tehnică de lucru care a reunit reprezentanţii tuturor instituţiilor publice şi ai celorlalţi actori implicaţi direct în organizarea Festivalului de muzică electronică „Electric Castle”. Scopul acelei întâlniri l-a reprezentat luarea măsurilor care se impun în vederea derulării în condiţii optime a evenimentului, prin punerea la punct a tuturor detaliilor referitoare la organizarea şi derularea festivalului în condiţii de maximă siguranţă şi confort pentru toţi participanţii, precum şi rezolvarea problemei transportului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus