Fiii satului Boju (sâmbătă, 15 septembrie) Reviewed by CD on . Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean, în parteneriat cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean, în parteneriat cu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Fiii satului Boju (sâmbătă, 15 septembrie)

Fiii satului Boju (sâmbătă, 15 septembrie)

Fiii satului Boju (sâmbătă, 15 septembrie)

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Cojocna, organizează sâmbătă, 15 septembrie 2018, în localitatea Boju, un eveniment cultural tradițional – „ Fiii satului Boju”.
Manifestarea va debuta la ora 10:00 cu Sfânta Liturghie, săvârșită în biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” din localitate. Apoi, de la ora 13:00, la Căminul Cultural, va avea loc un spectacol folcloric, susținut de interpreții Cosmin Mocean, Adina Simona Popovici și Raluca Codori, alături de Grupul „Zegrenilor” din Ceaba.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus