Întâlnire pe teme de cadastru la Primăria Dej Reviewed by CD on . Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej a găzduit astăzi o întâlnire organizată de Instituţia Prefectului Judeţului Cluj pe probleme specifice administraţiei pub Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej a găzduit astăzi o întâlnire organizată de Instituţia Prefectului Judeţului Cluj pe probleme specifice administraţiei pub Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Întâlnire pe teme de cadastru la Primăria Dej

Întâlnire pe teme de cadastru la Primăria Dej

Întâlnire pe teme de cadastru la Primăria Dej

Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej a găzduit astăzi o întâlnire organizată de Instituţia Prefectului Judeţului Cluj pe probleme specifice administraţiei publice locale.

Întâlnirea la care a participat Prefectul Judeţului Cluj, Ioan Gheorghe Vuşcan, directorul O.C.P.I. Cluj, Emil-Iliaș Mănășturean, directorul A.P.I.A. Cluj, Adrian Zaharia şi specialişti din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţului Cluj, a reunit reprezentanţi ai primăriilor din zona Dej- Gherla şi a abordat tematici privind realizarea activităţilor premergătoare demarării procedurii de finanţare a lucrărilor de înregistrare sistematică pe sectoare cadastrale, precum şi precizări legislative cu impact asupra autorităţilor administraţiilor publice locale.

„Mă bucur că Primăria Dej a găzduit această întâlnire, care preocupă administraţiile locale din toată zona. Reuniunea a fost una utilă, prin temele şi problemele discutate şi apreciez iniţiativa Prefecturii Cluj de a organiza întâlnirea în zona noastră, deoarece trebuie să fim cât mai informaţi şi mai eficienţi, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, pe care îi reprezentăm.”

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus