Intervenții de urgență în zona de munte a județului Cluj Reviewed by CD on . În cursul zilei de duminică, 10 iunie, o echipă a Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul forului administrativ județean a intervenit În cursul zilei de duminică, 10 iunie, o echipă a Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul forului administrativ județean a intervenit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Intervenții de urgență în zona de munte a județului Cluj

Intervenții de urgență în zona de munte a județului Cluj

Intervenții de urgență în zona de munte a județului Cluj

În cursul zilei de duminică, 10 iunie, o echipă a Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul forului administrativ județean a intervenit pentru remedierea unei situații de urgență determinate de fenomenele meteorologice înregistrate la sfârșitul săptămânii trecute, în zona de munte a județului, respectiv de vânturile puternice și căderile masive de precipitații.
„A fost o operațiune extrem de promptă și eficientă, prin care echipa noastră de intervenție a readus situația la normal, în cel mai scurt timp posibil. În ceea ce ne privește, dispunem de tot ceea ce avem nevoie, ca și mijloace tehnice și resurse umane, astfel încât asemenea intervenții să poată avea loc oricând, în condiții optime”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.
Astfel, două sectoare de drum situate în zona kilometrului 26 de pe drumul judeţean DJ 107P Gilău – Mărişel au fost afectate de căderi de arbori aflaţi în vecinătatea carosabilului şi alunecări de piatră, pietriş şi pământ de pe versanți, fapt care a îngreunat circulația rutieră.
Urmare a acestei situații, în după-amiaza zilei de duminică, o echipă de intervenție a Consiliului Județean Cluj a acționat în regim de urgenţă în zonele afectate, în vederea degajării căii de rulare. Acţiunea a fost finalizată cu succes, în aproximativ două ore, cu ajutorul unui buldoexcavator, astfel încât circulația rutieră a revenit la normal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus