ISU Cluj: Paramedicul Florin Benea s-a stins din viață Reviewed by CD on . Plutonierul major Florin benea, paramedic în cadrul echipajului SMURD de prim ajutor al Gărzii de Intervenție Gilău, a fost diagnosticat la sfârșitul anului tre Plutonierul major Florin benea, paramedic în cadrul echipajului SMURD de prim ajutor al Gărzii de Intervenție Gilău, a fost diagnosticat la sfârșitul anului tre Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»ISU Cluj: Paramedicul Florin Benea s-a stins din viață

ISU Cluj: Paramedicul Florin Benea s-a stins din viață

ISU Cluj: Paramedicul Florin Benea s-a stins din viață

Plutonierul major Florin benea, paramedic în cadrul echipajului SMURD de prim ajutor al Gărzii de Intervenție Gilău, a fost diagnosticat la sfârșitul anului trecut cu leucemie, pentru care a făcut o operație de transplant de măduvă osoasă anul acesta în Italia. Deși inițial demersul medical a avut rezultate bune, au apărut alte complicații, iar starea de sănătate s-a înrăutățit în ultima perioadă. A fost transferat pentru tratament la un spital din Târgu-Mureș, unde s-a stins luni 16 octombrie 2015. Dupa transplant, din cauza celulelor noi produse de corp, i-au fost atacate ficatul si intestinele, dar medicii de acolo au spus ca acest lucru se întâmplă frecvent în cazul pacientilor care trec printr-un astfel de transplant.

Tratamentele și transplantul pentru Florin au costat peste 150 000 euro, iar banii au fost strânsi cu ajutorul oamenilor mărinimoși care au dorit să îl sprijine pe Florin și familia lui în lupta care avea să o ducă. Donatoare a fost chiar mama sa, care s-a supus unor riscuri însemnate, însă a încercat să facă tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-l salva. Florin a fost căsătorit și a fost tatăl unui copil în vârstă de aproape patru ani.

‘Am pierdut înca un coleg, un om care a salvat multe vieti, un luptator cu propriul destin, un prieten în adevaratul sens al cuvântului. Florin vei rămâne mereu în amintirea noastra, a celor care luptam zi de zi pentru ca semenii nostri sa fie salvați, a salvatorilor din ISU-SMURD Cluj. Dumnezeu sa te odihnească în pace’, colonel Ion Moldovan, inspector șef al ISU Cluj.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus