Jandarmul clujean Adrian Cibu a câștigat turneul piramidal de kickbox de la Deva Reviewed by CD on . Sportivul Cibu Adrian a câștigat duminică seara turneul piramidal de kickbox de la Deva după trei victorii, dintre care două prin knockout și una la puncte, urm Sportivul Cibu Adrian a câștigat duminică seara turneul piramidal de kickbox de la Deva după trei victorii, dintre care două prin knockout și una la puncte, urm Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Jandarmul clujean Adrian Cibu a câștigat turneul piramidal de kickbox de la Deva

Jandarmul clujean Adrian Cibu a câștigat turneul piramidal de kickbox de la Deva

Jandarmul clujean Adrian Cibu a câștigat turneul piramidal de kickbox de la Deva

Sportivul Cibu Adrian a câștigat duminică seara turneul piramidal de kickbox de la Deva după trei victorii, dintre care două prin knockout și una la puncte, urmând să îl înfrunte, astfel, pe Flavius Boiciuc, deținătorul ”Centurii Transilvania”, care își va apăra trofeul.

Cibu Adrian, angajat in cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca, a câștigat gala piramidală de la Deva, descrisă de organizatori ca fiind cel mai puternic eveniment de kickbox din acest municipiu, la care au participat cei mai ”puternici luptători din Transilvania”, la categoria 80 de kilograme.
În primul meci, Cibu a luptat cu Florin Pop pe care l-a învins la puncte, fiind cel mai disputat meci al său. În al doilea meci a luptat împotriva lui Lucian Casoni, iar finala a câștigat-o în fața lui Koncz Attila Kalman, pe ambii învingându-i prin knockout. Toți cei trei adversari ai său sunt originari din județul Mureș, fiind favoriții galei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus