„Luna curățeniei de primăvară” în Câmpia Turzii Reviewed by CD on . Încă de săptămâna trecută, în Municipiul Câmpia Turzii a debutat „Luna Curățeniei de primăvară-2018”, unde timp de patru săptămâni cei implicați în această camp Încă de săptămâna trecută, în Municipiul Câmpia Turzii a debutat „Luna Curățeniei de primăvară-2018”, unde timp de patru săptămâni cei implicați în această camp Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»„Luna curățeniei de primăvară” în Câmpia Turzii

„Luna curățeniei de primăvară” în Câmpia Turzii

„Luna curățeniei de primăvară” în Câmpia Turzii

Încă de săptămâna trecută, în Municipiul Câmpia Turzii a debutat „Luna Curățeniei de primăvară-2018”, unde timp de patru săptămâni cei implicați în această campanie vor munci constant pentru a înlătura toate reziduurile din timpul sezonului rece.

Astfel, echipele și utilajele Companiei de Salubritate din Câmpia Turzii vor efectua, în perioada 14-19 martie 2018, diverse lucrări de curățare și de întreținere a străzilor, în conformitate cu următorul program:

– Miercuri,14 martie 2018 – activitate de curățare și răzuire manuală a rigolelor, de întreținere a străzilor, colectare și transport deșeuri pe tronsonul DN15, E60- zona Parohia Ortodoxă nr. 3 și pasajul de trecere pe sub calea ferată (Strada Laminoriștilor)

– Joi,15 martie 2018 și Vineri, 16 martie 2018 – activitate de curățare și răzuire manuală a rigolelor, de întreținere a străzilor, de colectare și transport deșeuri în cartierul Sâncrai, pe strada 1 decembrie 1918.

– Luni, 19 martie 2018 – activitate de curățare și răzuire manuală a rigolelor, de întreținere a străzilor, de colectare și transport deșeuri pe străzile Parcului, 1 Mai, Șoferilor, Teilor și Școlii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus