Misiuni speciale de Sfântul Nicolae, executate de polițiștii din Beliș și Gherla Reviewed by CD on . Ca în fiecare an, și de această dată polițiștii din Beliș s-au mobilizat și l-au ajutat pe Moș Nicolae să ajungă la copii. La data de data de 6 decembrie a.c., Ca în fiecare an, și de această dată polițiștii din Beliș s-au mobilizat și l-au ajutat pe Moș Nicolae să ajungă la copii. La data de data de 6 decembrie a.c., Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Misiuni speciale de Sfântul Nicolae, executate de polițiștii din Beliș și Gherla

Misiuni speciale de Sfântul Nicolae, executate de polițiștii din Beliș și Gherla

Misiuni speciale de Sfântul Nicolae, executate de polițiștii din Beliș și Gherla

Ca în fiecare an, și de această dată polițiștii din Beliș s-au mobilizat și l-au ajutat pe Moș Nicolae să ajungă la copii.

La data de data de 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin – Post Poliție Comunal Beliș au organizat o acțiune umanitară, în parteneriat Școala Avram Iancu, din Beliș.

Încărcați cu cadouri, polițiștii au vizitat elevii școlii din Beliș, precum și preșcolarii din grădinițele de pe raza localităților Beliș Și Poiana Horea.

Prin contribuție benevolă, polițiștii au reușit să pregătească 90 de cadouri, care au fost oferite cu mult drag copiilor.

La Gherla, polițiștii rutieri au sprijinit activitatea sportivă ,,Crosul lui Moș Nicolae”, organizată de Fundația Culturală Teka, în parteneriat cu Liceul cu predare în limba maghiară. Pe lângă încurajarea activităţilor sportive, evenimentul a avut drept scop adunarea de cadouri pentru a fi donate copiilor, în prag de sărbători.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus