Muzeul Etnografic al Transilvaniei Cluj-Napoca lansează programul Bilete de Centenar Reviewed by CD on . Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, pregătește cu ocazia împlinirii a celor 100 de ani de Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, pregătește cu ocazia împlinirii a celor 100 de ani de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Muzeul Etnografic al Transilvaniei Cluj-Napoca lansează programul Bilete de Centenar

Muzeul Etnografic al Transilvaniei Cluj-Napoca lansează programul Bilete de Centenar

Muzeul Etnografic al Transilvaniei Cluj-Napoca lansează programul Bilete de Centenar

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, pregătește cu ocazia împlinirii a celor 100 de ani de Românie întregită, o serie de surprize.
În acest context, primul muzeu înființat în Transilvania după Marea Unire, apreciat de iubitori ai civilizației noastre tradiționale pentru patrimoniul său valoros și unic, pentru expozițiile și evenimentele pe care le oferă, va oferi acces gratuit fiecărui al 100-lea vizitator al edificiului muzeal.
Oferta este valabilă de la 1 februarie 2018 până la 31 ianuarie 2019, atât la sediul central al muzeului, de pe strada Memorandumului nr. 21, cât și în Parcul Etnografic „Romulus Vuia”, aflat pe strada Tăietura Turcului. Astfel, vor exista mai multe motive pentru a ne bucura împreună, aniversând 100 de ani de la Unirea Mare – 1 Decembrie 1918 – 1 Decembrie 2018 și 160 de ani de la Unirea Mică – 24 Ianuarie 1859 – 24 Ianuarie 2019.
Biletele de Centenar sunt tipărite în seturi de câte 100, imprimarea acestora fiind suportată de partenerii Muzeul Etnografic al Transilvaniei de la PMA Invest. Ultimul bilet din fiecare set este gratuit, el fiind achitat în avans de sponsorii instituției culturale, Wens Tour & Travel și Jazz in the Park.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus