Nu există drumuri județene blocate de ninsori în județul Cluj Reviewed by CD on . În cursul dimineţii zilei de joi, 20 aprilie 2017, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistreaau drumuri judeţene închise sau blocate. În urma ninsorilor abunde În cursul dimineţii zilei de joi, 20 aprilie 2017, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistreaau drumuri judeţene închise sau blocate. În urma ninsorilor abunde Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Nu există drumuri județene blocate de ninsori în județul Cluj

Nu există drumuri județene blocate de ninsori în județul Cluj

Nu există drumuri județene blocate de ninsori în județul Cluj

În cursul dimineţii zilei de joi, 20 aprilie 2017, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistreaau drumuri judeţene închise sau blocate. În urma ninsorilor abundente din ultimele ore, circulaţia se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă.
În vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie, în ultimele opt ore s-a acţionat pe un număr de 14 sectoare de drumuri judeţene, cu 8 utilaje.
Totodată, în vederea decongestionării unor sectoare de drumuri judeţene, Direcţia de Adminsitrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul Consiliului Județean Cluj acționează pentru înlăturarea arborilor căzuţi pe carosabil pe drumurile județene DJ 107 P – Someşul Rece – Mărişel, DJ 107 N – Valea Ierii, DJ 103 K – Agârbiciu-Rîşca, DJ 109 A – Panticeu – Recea Cristur- Jurca și DJ 108 B – Pustuţa – lim. Judeţul Sălaj.
“Chiar dacă vremea este oarecum atipică pentru această perioadă, îi asigur pe clujeni că suntem mai mult decât pregătiți să intervenim în continuare, atât timp cât va fi nevoie, pentru a nu avea drumuri județene blocate și pentru a asigura o circulație în condiții de deplină siguranță” a declarat porședintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.
Menţionăm faptul că lucrările de deszăpezire sunt executate de SC Diferit SRL (pe Lotul 1 – zona Huedin-Gilău) şi Asocierea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA şi Napoca Construcţii SA (pentru Lotul 2 – zona Turda şi Lotul 3 – zona Gherla-Dej).

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus