Patru perchezițíi în județul Cluj, la locuințele celor care au tâlhărit un poștaș în Turda Reviewed by CD on . În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din IPJ Cluj, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda, beneficiind de s În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din IPJ Cluj, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda, beneficiind de s Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Patru perchezițíi în județul Cluj, la locuințele celor care au tâlhărit un poștaș în Turda

Patru perchezițíi în județul Cluj, la locuințele celor care au tâlhărit un poștaș în Turda

Patru perchezițíi în județul Cluj, la locuințele celor care au tâlhărit un poștaș în Turda

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din IPJ Cluj, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda, beneficiind de suportul specialiştilor Direcţiei de Operaţiuni Speciale, au descins la 4 locuinţe din judeţulul Cluj, respectiv 2 din municipiul Turda şi 2 din comuna Mihai Viteazu. În baza autorizaţiilor de percheziţie emise de instanţă, poliţiştii au percheziţionat locuinţele suspecţilor, fiind identificată o parte din suma de bani sustrasă de la un factor poştal.

În fapt, la data de 23 mai a.c., un factor poştal, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Turda, a fost deposedat, prin violenţă, de o geantă în care se aflau sume de bani pe care urma să le distribuie. După deposedare, suspecţii au fugit cu un autoturism.

În urma investigaţiilor au fost identificaţi doi suspecţi de comiterea faptei, precum şi persoana care le-a pus la dispoziţie autoturismul.

Patru persoane au fost conduse la audieri, urmând ca la finalizare să fie propuse măsuri legale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus