Premierea veteranilor de război ai municipiului Câmpia Turzii Reviewed by CD on . Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii a aprobat, în ședința din 26 aprilie 2018, un proiect de hotărâre inițiat de către Primarul, Dorin Nicolae Lojigan Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii a aprobat, în ședința din 26 aprilie 2018, un proiect de hotărâre inițiat de către Primarul, Dorin Nicolae Lojigan Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Premierea veteranilor de război ai municipiului Câmpia Turzii

Premierea veteranilor de război ai municipiului Câmpia Turzii

Premierea veteranilor de război ai municipiului Câmpia Turzii

Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii a aprobat, în ședința din 26 aprilie 2018, un proiect de hotărâre inițiat de către Primarul, Dorin Nicolae Lojigan, privind premierea veteranilor de război ai municipiului, la 73 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial.

Ca urmare a acestei hotărâri ieri, 9 mai 2018, zi în care pretutindeni se celebrează încheierea războiului, primarul municipiului, însoțit de viceprimar și de reprezentanții Serviciului Public Local de Asistență Socială au întreprins vizite la cei doi veterani de război în viață, Ion Luțoiu și Virgil Scrobotă, pentru a le oferi premiul aprobat de Consiliul Local.

„Acești oameni și-au lăsat părinții, frații, surorile și au plecat la război, neștiind dacă se vor mai întoarce acasă. Au supraviețuit unor condiții infernale, au învins foamea, frica și gloanțele și s-au întors acasă. Ei sunt un exemplu pentru noi, iar din acest motiv consider că era absolut necesar să-i premiem și să-i omagiem, cu atât mai mult cu cât suntem în Anul Centenarului Marii Uniri!”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus