Prima trecere de pietoni cu marcaj orizontal 3D din Cluj-Napoca Reviewed by CD on . Primăria Cluj-Napoca derulează un nou proiect pilot pentru sporirea siguranței pietonilor din oraș: treceri de pietoni cu marcaj orizontal 3D. Proiectul avizat Primăria Cluj-Napoca derulează un nou proiect pilot pentru sporirea siguranței pietonilor din oraș: treceri de pietoni cu marcaj orizontal 3D. Proiectul avizat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Prima trecere de pietoni cu marcaj orizontal 3D din Cluj-Napoca

Prima trecere de pietoni cu marcaj orizontal 3D din Cluj-Napoca

Prima trecere de pietoni cu marcaj orizontal 3D din Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca derulează un nou proiect pilot pentru sporirea siguranței pietonilor din oraș: treceri de pietoni cu marcaj orizontal 3D.

Proiectul avizat de către Comisia de circulație cuprinde 2 treceri de pietoni din zona Parcului Central care vor avea acest tip de marcaj:
– la intersecția străzii Cardinal Iuliu Hossu cu str. G. Coșbuc
– la intersecția străzii Deva cu str. G. Coșbuc

Implementarea proiectului s-a realizat cu sprijinul Festivalului UNTOLD și cu ajutorul artiștilor KERO ZEN și Ocu – artiști care s-au implicat și în realizarea proiectul Artă în curtea școlii.

Municipalitatea are în vedere extinderea proiectului și în alte zone din oraș dacă măsura se dovedește a avea un impact pozitiv în ceea ce privește acordarea priorității de trecere a pietonilor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus