Primăria Cluj-Napoca va amenaja stații de încărcare pentru mașini electrice Reviewed by CD on . În ultima ședință a Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții "Stații de încă În ultima ședință a Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții "Stații de încă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Primăria Cluj-Napoca va amenaja stații de încărcare pentru mașini electrice

Primăria Cluj-Napoca va amenaja stații de încărcare pentru mașini electrice

Primăria Cluj-Napoca va amenaja stații de încărcare pentru mașini electrice

În ultima ședință a Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Stații de încărcare pentru autovehicule etapa 1” – proiect din inițiativa primarului. Investiția vizează amplasarea de stații de încărcare pentru autovehicule electrice în zona parcării din Piața Unirii și pe str. Moților nr. 1-3, în incinta parking-ului primăriei.

Noile stații se adaugă infrastructurii existente de alimentare pentru autovehicule electrice, care cuprinde 7 stații private de încărcare, poziționate în diverse zone din oraș: parcare hipermarket Cora, parcare supermarket Kaufland Mărăști, Hotel Univers T, Hotel Lol et Lola, Hotel Ana Dome, Liberty Technology Park, Romstal Cluj.

Valoare investiției primăriei este de 330.253,07 lei + TVA.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus