Primăria Dej organizează acţiunea „Împreună pentru un oraș mai curat” Reviewed by CD on . Primăria Municipiului Dej organizează vineri, 10 martie, cu începere de la ora 9:00, acțiunea "Împreună pentru un oraș mai curat", acţiune care are ca scop mobi Primăria Municipiului Dej organizează vineri, 10 martie, cu începere de la ora 9:00, acțiunea "Împreună pentru un oraș mai curat", acţiune care are ca scop mobi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Primăria Dej organizează acţiunea „Împreună pentru un oraș mai curat”

Primăria Dej organizează acţiunea „Împreună pentru un oraș mai curat”

Primăria Dej organizează acţiunea „Împreună pentru un oraș mai curat”

Primăria Municipiului Dej organizează vineri, 10 martie, cu începere de la ora 9:00, acțiunea „Împreună pentru un oraș mai curat”, acţiune care are ca scop mobilizarea comunităţii în curăţenia de primăvară.

În cadrul evenimentului, vor participa angajați din cadrul Primăriei Municipiului Dej și elevi din instituțiile de învățământ din oraș, care vor desfășura acțiuni de ecologizare în zone publice ale orașului, deșeurile colectate, urmând să fie preluate de Serviciul Administrării Domeniului Public și Compania de Salubritate Brantner- Vereș.

Primăria Municipiului Dej solicită locuitorilor de la blocuri, case, instituţiilor publice şi societăţilor comerciale să intervină pentru ecologizarea spaţiilor aferente proprietăţilor sau spaţiilor comerciale.

„Este o acţiune pe care o desfăşurăm an de an în cu implicarea angajaților primăriei şi instituțiilor de învățământ şi o dorim ca un efort comun şi concentrat pentru municipiul nostru. Pentru ca rezultatul să fie unul pozitiv, evident este nevoie de implicarea tuturor dejenilor în susţinerea acţiunii de ecologizare prin curăţarea spaţiilor aferente blocurilor, caselor, instituţiilor sau societăţilor comerciale.”, a precizat primarul Dejului, Morar Costan.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus