Punct autorizat pentru comercializarea și sacrificarea mieilor amenajat în Câmpia Turzii

Municipiul Câmpia Turzii deține și în acest an un punct autorizat pentru comercializarea și sacrificarea mieilor de Paște, fiind amenajat după toate normele în vigoare. Punctul pentru sacrificarea mieilor va fi deschis de astăzi, 27 aprilie 2016 și va funcționa zilnic până la data de 30 aprilie 2016, între orele 8.00-16.00, în TÂRGUL DE ANIMALE VII, situat pe strada George Coșbuc nr.26 din Câmpia Turzii.
Demersul autorităților locale are la bază intenția de a veni în întâmpinarea tuturor celor care își doresc să respecte tradițiile, ca la masa de Paște să aibă carne proaspătă de miel din producția locală, precum și siguranță din punct de vedere sanitar-veterinar.
La punctul de sacrificare a mieilor din municipiul Câmpia Turzii pot fi tăiați numai miei crotaliați, care trebuie să fie aibă toate documentele sanitar-veterinare impuse de legislația în vigoare.
va fi deschis de astăzi, 27 aprilie 2016 și va funcționa zilnic până la data de 30 aprilie 2016, între orele 8.00-16.00, în TÂRGUL DE ANIMALE VII, situat pe strada George Coșbuc nr.26 din Câmpia Turzii.
Demersul autorităților locale are la bază intenția de a veni în întâmpinarea tuturor celor care își doresc să respecte tradițiile, ca la masa de Paște să aibă carne proaspătă de miel din producția locală, precum și siguranță din punct de vedere sanitar-veterinar.
La punctul de sacrificare a mieilor din municipiul Câmpia Turzii pot fi tăiați numai miei crotaliați, care trebuie să fie aibă toate documentele sanitar-veterinare impuse de legislația în vigoare.

Recomandari

Alte Articole