Razie în zona străzii Piezişă din Cluj-Napoca Reviewed by CD on . În noaptea de 23/24 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au organizat o acţiune cu efective mărite care s-a derulat în zona străzii Pi În noaptea de 23/24 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au organizat o acţiune cu efective mărite care s-a derulat în zona străzii Pi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Razie în zona străzii Piezişă din Cluj-Napoca

Razie în zona străzii Piezişă din Cluj-Napoca

Razie în zona străzii Piezişă din Cluj-Napoca

În noaptea de 23/24 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au organizat o acţiune cu efective mărite care s-a derulat în zona străzii Piezişă.

Acţiunea a avut drept scop menţinerea ordinii şi liniştii publice, descurajarea comiterii de fapte antisociale, depistarea persoanelor care comit infracţiuni sau contravenţii.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar, poliţişti din cadrul secţiilor 4 şi 6, precum şi poliţişti din cadrul Biroului Rutier.

De asemenea, în acţiune au fost angrenaţi jandarmi din Grupării de Jandarmi Mobile Ştefan Cicio-Pop şi poliţişti locali.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate circa 30 de sancţiuni contravenţionale, fiind identificate abateri de la regimul circulaţiei pe drumurile publice, de la prevederile Legii 61/1991 privind ordinea şi linişte publică, de la reglementările privind activităţile comerciale etc.

Au fost legitimate aproximativ 100 de persoane şi au fost controlate 60 de autovehicule.

Poliţiştii vor continua acţiunile pentru menţinerea unui climat de siguranţă publică.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus