Recital extraordinar de muzică simfonică la Câmpia Turzii Reviewed by CD on . Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii organizează vineri, 22 iunie, cu începere de la ora 19:00, un spectacol de muzică simfonică susținut d Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii organizează vineri, 22 iunie, cu începere de la ora 19:00, un spectacol de muzică simfonică susținut d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Recital extraordinar de muzică simfonică la Câmpia Turzii

Recital extraordinar de muzică simfonică la Câmpia Turzii

Recital extraordinar de muzică simfonică la Câmpia Turzii

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii organizează vineri, 22 iunie, cu începere de la ora 19:00, un spectacol de muzică simfonică susținut de solista Ianna Novac, care va fi acompaniată de Cvartetul Passione.

Evenimentul va avea loc în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din municipiul Câmpia Turzii și se înscrie în seria de evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri.

Soprana pop opera, Ianna Novac, originară din Basarabia, își propune ca, prin susținerea de concerte cu muzică românească, să aducă în inimile și în sufletele tuturor dintre noi ideea de unitate, repertoriul acesteia conținând piese semnate de Maria Tănase sau Doina și Ion Aldea Teodorovici.

Intrarea este liberă.

Direcția Relații cu Comunitatea

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus