Șoferi beți, depiatați în trafic pe șoselele din județul Cluj Reviewed by CD on . La data de 4 mai a.c., în jurul orei 20:50, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Turda, Biroul Rutier, au depistat un bărbat, de 60 de ani, din comuna Că La data de 4 mai a.c., în jurul orei 20:50, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Turda, Biroul Rutier, au depistat un bărbat, de 60 de ani, din comuna Că Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Șoferi beți, depiatați în trafic pe șoselele din județul Cluj

Șoferi beți, depiatați în trafic pe șoselele din județul Cluj

Șoferi beți, depiatați în trafic pe șoselele din județul Cluj

La data de 4 mai a.c., în jurul orei 20:50, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Turda, Biroul Rutier, au depistat un bărbat, de 60 de ani, din comuna Călărași, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 E81, pe raza localității Moldovenești, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de peste 2,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere categoria B.

În baza celor constatate, bărbatului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fapte prevăzute de Codul penal.

La data de 5 mai a.c., în jurul orei 02:45, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un tânăr, de 22 de ani, din județul Sălaj, în timp ce conducea pe strada Clinicilor, din Cluj-Napoca, un autoturism, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducatorul auto a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal.

La data de 5 mai a.c., în jurul orei 00:50, poliţiştii din cadrul Poliției orașului Huedin au depistat un bărbat, de 33 de ani, din Huedin, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 E60, prin orașul Huedin, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus