Târg Tradițional de Mărțișor, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei Cluj-Napoca Reviewed by CD on . Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție de cultură care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, va organiza în perioada 26 februarie – 2 ma Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție de cultură care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, va organiza în perioada 26 februarie – 2 ma Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Târg Tradițional de Mărțișor, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei Cluj-Napoca

Târg Tradițional de Mărțișor, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei Cluj-Napoca

Târg Tradițional de Mărțișor, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei Cluj-Napoca

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție de cultură care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, va organiza în perioada 26 februarie – 2 martie 2018, a doua ediție a Târgului Tradițional de Mărțisor, în curtea palatului Reduta, Cluj Napoca, Str. Memorandumului nr. 21.
Prima ediție a Târgului Tradițional de Mărțișor a fost un succes iar participanții, fie ei meșteșugari, artiști plastici, cumpărători sau vizitatori, au încurajat și susținut organizatorii pentru a face din acest târg o tradiție și un eveniment anual de referintă în viața culturală clujeană. Așadar, cea de a doua ediție a târgului este în plină pregătire, și va reuni artizani, mesteșugari, creatori ai unor mărțișoare de calitate, lucrate manual cu multă atenție și dăruire.
Organizatorul, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, va face o selecție a participanților în baza criteriilor de originalitate, creativitate, diversitate, respectarea tehnicilor tradiționale sau reinterpretarea modernă a acestora, care trebuie să se regăsească în mărțișoarele prezentate.

Date necesare înscrierii la târg:

Înscrierea la târg se face pe baza unui e-mail trimis la adresa: targuri.met@gmail.com până in data de 12 februarie 2018, e-mail care trebuie să conțină următoarele date:
– numele participantului și datele de contact ale acestuia (inclusiv număr de telefon)
– fotografii la o rezoluție cât mai bună cu mărțișoarele cu care dorește să participe la târg (fiind un târg cu specific de Mărtișor, nu acceptăm comercializarea obiectelor și produselor care nu se încadrează în această categorie)
– link-uri spre site/blog/pagina de facebook a acestuia (acolo unde este cazul)

Selectarea participanților se va face până în data de 16 februarie 2018, urmând ca aceștia sa fie anunțați de rezultat prin e-mail.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus