Trei şcoli din Cluj-Napoca reabilitate din fonduri europene Reviewed by CD on . Primăria Cluj-Napoca a demarat lucrările de modernizare din cadrul proiectului „Educaţie la standarde europene în învăţământul preuniversitar din Municipiul Clu Primăria Cluj-Napoca a demarat lucrările de modernizare din cadrul proiectului „Educaţie la standarde europene în învăţământul preuniversitar din Municipiul Clu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trei şcoli din Cluj-Napoca reabilitate din fonduri europene

Trei şcoli din Cluj-Napoca reabilitate din fonduri europene

Trei şcoli din Cluj-Napoca reabilitate din fonduri europene

Primăria Cluj-Napoca a demarat lucrările de modernizare din cadrul proiectului „Educaţie la standarde europene în învăţământul preuniversitar din Municipiul Cluj-Napoca” la Şcoala Gimnazială „Ion Agârbiceanu”, Liceul Teoretic „Avram Iancu” şi Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”.

Prin acest proiect se are în vedere asigurarea calităţii şi îmbunătăţirii condiţiilor de acces la educaţie pentru peste 2.800 de elevi.

Pe lângă reabilitarea acestor trei școli, Primăria Cluj-Napoca derulează lucrări de reparaţii şi întreţinere la 77 de unităţi şcolare, în valoare de 6,6 milioane de lei.

Alte două şcoli vor fi reabilitate, dar cu fonduri elveţiene – Colegiului Naţional „George Coşbuc” şi Liceul de Muzică ,,Sigismund Toduţă”, în cadrul proiectulului „Reabilitarea termică a unităţilor de învătământ preuniversitar din Cluj-Napoca”.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus