Trei zile dedicate copiilor din Câmpia Turzii Reviewed by CD on . În perioada 1-3 iunie 2018, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, în colaborare cu Asociația Produs de Cluj organizează o serie de evenimen În perioada 1-3 iunie 2018, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, în colaborare cu Asociația Produs de Cluj organizează o serie de evenimen Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trei zile dedicate copiilor din Câmpia Turzii

Trei zile dedicate copiilor din Câmpia Turzii

Trei zile dedicate copiilor din Câmpia Turzii

În perioada 1-3 iunie 2018, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, în colaborare cu Asociația Produs de Cluj organizează o serie de evenimente dedicate copiilor din municipiu.

Locația de desfășurare este platforma betonată din Parcul Municipal (Berc).
Special, de ziua lor, în 1 iunie, copiii vor avea parte de o expoziţie de autospeciale de intervenţii şi o serie de demonstrații ale Poliției, Pompierilor, Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Jandarmeriei, Serviciului Județean de Ambulanță, Poliţiei Locale şi Bazei 71 Aeriană Câmpia Turzii.

Totodată, vor fi organizate ateliere pentru copii (gastronomie – SlowFood Turda, ateliere creative și de îndemânare – Asociația Artiștilor Plastici Câmpia Turzii, ateliere și jocuri cercetășești – Cercetașii României Asociația ”John Visser” Câmpia Turzii).

Aceste demonstrații fac parte din conceptul „Mini city” și vor avea loc între orele 10:00 și 13:00.

Tot în 1 iunie debutează și târgul Produs de Cluj, care este la a treia ediție în Câmpia Turzii și care le-a pregătit cetățenilor de toate vârstele surprize dintre cele mai plăcute.

Spectacole de magie, super spectacol cu Ella Bella, teatru de păpuși, recitaluri de muzică ușoară și populară, toate vor fi prezentate în cadrul celor trei zile de evenimente.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus