Un clujean a furat bunuri în valoare de 2000 de lei dintr-o locuință Reviewed by CD on . Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care ar fi sustras bunuri dintr-o locuință, faptă prin care ar fi creat un prejudiciu de circa 2.000 de lei. Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care ar fi sustras bunuri dintr-o locuință, faptă prin care ar fi creat un prejudiciu de circa 2.000 de lei. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un clujean a furat bunuri în valoare de 2000 de lei dintr-o locuință

Un clujean a furat bunuri în valoare de 2000 de lei dintr-o locuință

Un clujean a furat bunuri în valoare de 2000 de lei dintr-o locuință

Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care ar fi sustras bunuri dintr-o locuință, faptă prin care ar fi creat un prejudiciu de circa 2.000 de lei. Bunurile au fost recuperate de către polițiști.

La data de 1 octombrie a.c., în urma activităţilor de cercetare efectuate de către polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia I Poliţie, a fost identificat un bărbat, bănuit de comiterea unui furt din locuință.

În fapt, în noaptea de 17/18.09.2015, bărbatul ar fi pătruns, prin escaladare, într-o locuință de pe strada Breaza, din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras un laptop, un telefon mobil, precum și alte bunuri, cauzând un prejudiciu de circa 2.000 de lei.

Ancheta a stabilit că, în momentul comiterii faptei, persoana vătămată, împreună cu familia sa se aflau în interiorul locuinței.

Față de bărbatul de 31 de ani, din Cluj-Napoca, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Prejudiciul a fost recuperat de către polițiști.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus